Producatori

abitare_logo

Abitare la Ceramica

Abitare la Ceramica a fost infiintata in 2009 pentru a intari prezenta Grupului de Ceramica Gresmalt pe piata comerciala din Italia si din intreaga lume.
Abitare la Ceramica ofera o gama de produse in stil contemporan si avand culori rafinate, le ofera clientilor o gama cu unele dintre cele mai populare dimensiuni de pe piata.
O atentie speciala este indreptata catre cercetarea de produse, prin utilizarea laboratoarelor complet echipate cu tehnologie de ultima ora. Astfel clientii finali primesc de fiecare data produse de o calitate impecabila.

armonie logo

Armonie by Arte Casa

Armonie este o tanara companie italiana care face din calitate, creativitate, servicii si dragoste pentru ceramica, sa fie punctele sale tari.
Infiintata in Sassulo, 2001, a avut succes imediat pe piata ceramicii, reactionand cu entuziasm, in fiecare zi, la nevoile pietei de design si la arhitectura contemporana.
Armonie ofera o gama larga de materiale adecvate pentru designul fiecarui tip de mediu: „ardere dubla”, „ardere singulara”, portelan, gresie in 3 mm, mozaicuri, sticla, lemn, caramida, piatra naturala, piatra reconstruita, „rasina de cuart”.Lumea companiei Armonie este bazata pe daruirie si profesionalism in fiecare zi si raspunde cu entuziasm la cererile de pe piata, cererile de design si arhitectura contemporana.

rocersa logo

Rocersa Ceramica

In compania Rocersa se cauta in fiecare zi combinatia perfecta pentru un produs de calitate, care sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi si nevoi ale clientilor. In plus, distributia produselor este facuta in conditii perfecte.
In momentul de fata, fabrica Grupul Rocersa dispune de o capacitate de productie de aproximativ 11.500.000 m2 de ceramica pe an, pentru mai mult de 100 de tari in intreaga lume. Acest lucru presupune o productie in medie de 35.000 m2 pe zi, cu un nivel al design-ului si al calitatii recunoscute international. Clientii nostri ne trateaza in continuare cu aceeasi incredere ca in prima zi. Si acesta este adevaratul rezultat al muncii noastre.

sintesi logo

Sintesi

Sintesi a fost inima Grupului de Certamica Gresmalt inca din 1998.
Calitatea de top si brandul uneia dintre cele mai prolifice fabrici de ceramica din cartierul italian, Sintesi insita pe abordarea cu cea mai mare atentie la detalii pentru o gama de placi ceramice. Astfel, ofera o selectie vasta pentru colectia de dimensiuni si culori potrivite gustului contemporan.
De la culorile de suprafata la modelele originale, cu interpretare cermaica pentru materialele arhitecturale clasice si naturale, Sintesi aduce pe piata intregul potential al tehnologiei digitale inovative pentru o interpretare de exceptie a celor mai recente tendinte de design.

frassinoro logo

Ceramiche Di Frassinoro

Ceramiche di Frassinoro este numele de brand istoric al Grupului, al carui crestere impresionanta de-a lungul anilor a permis atingerea unor scopuri ambitioase.
Un nivel inalt al atentiei este indreptat catre nevoile clientului, prezentand proiecte inovative de fiecare data, in pas cu tendintele actuale si optimizate… de asemenea, calificari private. In afara de aspectul estetic exceptional, produsele Ceramiche di Frassinoro se bazeaza pe experienta unei echipe profesioniste care exploateaza toate beneficiile oferite de sistemul tehnologic de ultima generatie.

Solicitare ofertă