Producatori

abitare_logo

Abitare la Ceramica

Abitare la Ceramica a fost infiintata in 2009 pentru a intari prezenta Grupului de Ceramica Gresmalt pe piata comerciala din Italia si din intreaga lume.
Abitare la Ceramica ofera o gama de produse in stil contemporan si avand culori rafinate, le ofera clientilor o gama cu unele dintre cele mai populare dimensiuni de pe piata.
O atentie speciala este indreptata catre cercetarea de produse, prin utilizarea laboratoarelor complet echipate cu tehnologie de ultima ora. Astfel clientii finali primesc de fiecare data produse de o calitate impecabila.

sintesi logo

Sintesi

Sintesi a fost inima Grupului de Certamica Gresmalt inca din 1998.
Calitatea de top si brandul uneia dintre cele mai prolifice fabrici de ceramica din cartierul italian, Sintesi insita pe abordarea cu cea mai mare atentie la detalii pentru o gama de placi ceramice. Astfel, ofera o selectie vasta pentru colectia de dimensiuni si culori potrivite gustului contemporan.
De la culorile de suprafata la modelele originale, cu interpretare cermaica pentru materialele arhitecturale clasice si naturale, Sintesi aduce pe piata intregul potential al tehnologiei digitale inovative pentru o interpretare de exceptie a celor mai recente tendinte de design.

frassinoro logo

Ceramiche Di Frassinoro

Ceramiche di Frassinoro este numele de brand istoric al Grupului, al carui crestere impresionanta de-a lungul anilor a permis atingerea unor scopuri ambitioase.
Un nivel inalt al atentiei este indreptat catre nevoile clientului, prezentand proiecte inovative de fiecare data, in pas cu tendintele actuale si optimizate… de asemenea, calificari private. In afara de aspectul estetic exceptional, produsele Ceramiche di Frassinoro se bazeaza pe experienta unei echipe profesioniste care exploateaza toate beneficiile oferite de sistemul tehnologic de ultima generatie.

Solicitare ofertă