farmecul-marmurei-2

Farmecul atemporal al marmurei

Marmura a păstrează întotdeauna un farmec atemporal, frumusețe și eleganță austeră pe care l-au dus să fie una dintre cele mai populare și sofisticate materiale în industria de home design.

Prima utilizare, de fapt, datează din cele mai vechi timpuri, când marmura a fost utilizat în arhitectură pentru crearea de case si monumente. Astăzi se găsește în obiecte decorative pentru casa, mai ales în baie și bucătărie. Dar sunt podelele și acoperirile care sporesc farmecul si stralucirea marmurei, mai ales dacă sunt plasate în camera de zi sau în camere mari și spațioase, chiar și de soluții moderne și contemporane, combinate cu un mobilier din lemn sau din oțel.

farmecul-marmurei-1

Caracteristici marmura

Marmura este unul din materialele valoroase pentru caracteristicile sale, cum ar fi durabilitate și robustețe care îi permit să reziste la zgârieturi și șocuri. Lumina și luminozitatea sunt cu siguranță cele mai importante aspecte, astfel încât toate mediile în care este plasat dobândi o strălucire cu adevărat uimitor. Marmură, cu toate acestea, este poros și nu rezistent la apa, acest lucru îi permite să fie ușor de curățat și reține petele care se formează în timp.

Corturi, de fapt, pentru a deveni opac și necesită o întreținere specifică și nu întotdeauna rentabile.

Gresie portelanata, o alternativă excelentă

Marmura este un material nu este întotdeauna ușor de utilizat pentru acest lucru pe piață sunt cele mai simple și cele mai multe soluții rentabile, cum ar fi un efect de marmură placi de porțelan, de asemenea, care are un efect estetic foarte asemănător cu marmura, la variațiile în fibră și nuanțe de culori foarte naturale.

O interpretare fidelă și inovatoare a marmurei naturale este seria de selecție disponibilă în 3 culori, cu finisaj mat sau suprapusă și îmbogățită cu mozaicuri.

farmecul-marmurei-2

Este un pavaj modern ușor adaptabil la toate stilurile și mediile, păstrează, de asemenea, performanța gresiei porțelanate, cum ar fi compactitatea, versatilitatea și efectul estetic. Acesta rezistă la abraziune, la călcarea în picioare și de uzură în timp.

Solicitare ofertă