Despre noi

despre-noi

SINTESI, inovatie si dezvoltare in stilul pur Italienesc

Sintesi Ceramiche este o marca a Gruppo Ceramiche Gresmalt S.P.A. ce opereaza de peste 40 de ani in productia de placi ceramice. In cele doua fabrici din Viano si Frassinoro, peste 200 de profesionisti lucreaza pentru a produce aproximativ 11.000.000 mp pe an. Companiei foloseste cele mai noi metode tehnice pentru ca productia sa intalneasca cele mai variate cereri ale pietei:

  • Gresie portelanata in masa – un produs ceramic fara variabilitate  in ceea ce priveste densitatea sa, obtinut prin amestecare, macinare, uscare, presare, uscare si ardere la temperaturi de peste 1200 grade Celsius, a unui amestec brut de materiale compuse din: argile, quartz, feldspat si pigmenti metalici.
  • Gresie portelanata smaltuita – un produs exclusiv, un rezultat obtinut dupa o selectie stricta a materialelor brute, atomizat, presat, smaltuit si pregatit in cuptoare speciale, multumita unei cercetari amanuntite.
  • Gresie portelanata pentru exterior – se caracterizeaza prin abraziune si rezistenta la inghet si poatefi folosita in orice loc din interior si exterior. Gama sintesi premite asortarea intre suprafete clasice, design si culori variate pentru obtinerea solutiilor de amenajare.

Sintesi a intrat in era digitala multumita folosirii unei noi tehnologii: printare digitala inkjet pe ceramica. Este o metoda rapida ce ofera posibilitari nelimitate de reproducere a modelelor grafice high-definition pe placile ceramice. Efecte decorative surprinzatoare pot fi produse pe suprafetele ceramice, inspirate de texturi naturale precum piatra sau lemn, design ce evoca adevarata esenta a acestor materiale multumita consistentei si frumusetii lor.

Solicitare ofertă