Pentru un plus de relaxare alegeți culoarea potrivită!

Pentru un plus de relaxare alegeți culoarea potrivită!

Culorile sunt cele mai importante elemente si baza, atunci cand alegeti sa redecorati locuinta sau spatiul de lucru, iar nuanțele lor afectează foarte mult starea noastră de spirit. Astfel, este necesar să știm cum să le alegem în mod egal și liniar, pentru a evita o cantitate excesivă de nuanță care ar putea intra în conflict cu celelalte culori.

Cromoterapia, de fapt, clasifica nuantele în trei categorii principale:

  • Culori reci
  • Culori calde
  • Culori neutre

Cromoterapia încredințează fiecăreia dintre o putere de psihologice și fizice cu adevărat remarcabile. Roșu, portocaliu, galben au un efect energic cu adevărat uimitor iar daca te înconjori cu aceste culori rezultatul ar putea sa fie creșterea stimulilor. Roșu și portocaliu sunt ideale în dormitor și galben în bucatarie deoarece stimulează digestia. Este bine să nu folosiți prea multe culori doar pentru a evita un efect haotic care poate dura mult. O gresie si faianta in culori calde de la Gresmalt – Colectia Brunelleschi sau Colectia Paint Stone sunt perfecte pentru a răspândi în întreaga cameră un sentiment de vitalitate si energie.

Pentru un plus de relaxare alegeți culoarea potrivită!

Pe de altă parte, nuantele reci și neutre au o putere relaxantă și liniștitoare, ajutând la echilibrarea corpului și minții. Albastru, verde și toate nuanțele pastelate au fost întotdeauna considerate culori relaxate, deoarece ne liniștesc și ne întorc la sentimentele pozitive.

Pentru un plus de relaxare alegeți culoarea potrivită!3

Pentru un plus de relaxare alegeți culoarea potrivită!2

Solicitare ofertă