Baie

Cand vine vorba de gresie baie ne gandim la modele de gresie si faianta care sa se asorteze perfect cu peretii, mobilierul de baie si obiectele sanitare.
Poti amenaja o baie in stilul clasic: pereti simpli, chiuveta si cada in formele vechi, gresie simpla fara modele, cu o singura culoare, sau poti inova baia intr-un stil modern, cu obiecte sanitare diverse forme si culori, modele de gresie divers colorata cu modele, modele faianta pentru baie, cabina de dus, chiar si mozaic pentru baie.

Baile in zilele noastre reprezinta ceva mai mult decat locul in care ai grija de igiena personala. Odata cu cresterea preocuparii pentru sanatatea corpului nostru si pentru aspectul personal, la fel de mult cresc si standardele pentru baile proprii. Timpul petrecut in baia proprie este destinat cresterii starii de bine. Baia nu mai este doar un loc in care sa te speli, este un paradis unde va relaxati si unde va faceti bilantul zilei, departe de agitatia vietii cotidiene. Prin urmare, un astfel de loc trebuie sa fie igienic, practic, elegant si placut. Pentru a satisface orice gust si dorinta va propunem o gama variata de modele de faianta si gresie pentru baie.

Afisare:
Solicitare ofertă
});